De zitstok

Een RA-patiënte stuurde ons volgende informatie aangaande 'de zitstok'.

"Ik wil je heel graag deze mail doorsturen, omdat dit zo ongeveer de redding van mijn vorige mini vakantie is geweest! Als ik ergens even moest wachten (bv. bij een rondleiding) ging ik gewoon even zitten. Heel handig, want met een druk op de knop tover je hem om naar een wandelstok en weer terug naar een zitje. Vanaf nu is dit de 'grote vriend' van mijn benen, want dit gaf echt veel verlichting. En...ook mijn armen waren heel happy, want het is een lichtgewicht en hupsa zo in te klappen en dan past ie in het kleine tasje dat erbij zit (dat bovendien mannelijk genoeg is zodat je ook je man daarmee kunt laten rondlopen!).

Veel comfortabeler dan altijd een plaatsje op een bankje te moeten zoeken of op de grond te gaan zitten...zo kun je bij de andere mensen blijven en bovendien blijf je 'op hoogte' zitten en voel je je niet zo afgezonderd als je weer eens tegen benen zit aan te kijken.

Kortom, echt een aanrader, dus ik dacht dat het misschien ook interessant voor jullie kon zijn? Op de website van Katrien staat nog meer informatie en kun je hem ook bestellen. 

Groetjes,Yvette

Ik kan het heuglijke nieuws melden dat ik een goede aanbieding heb gevonden en een voorraadje heb ingedaan. Je kan de zitstok terugvinden in mijn webwinkel op http://www.vanopdenbosch.be/content/zit-wandelstok-verstelbaar

Katrien

Geplaatst: 2014-02-03 - foto's te bekijken op bovenstaande website