ONE TOUCH (update)

Met deze accessoires uit de thuiszorgwinkel kan een persoon met weinig kracht of met slechts één hand zelf aan de slag in de keuken.

Momenteel met 15% korting.

Klik telkens op de afbeelding voor meer informatie.

*****

Eén van onze leden, al jaren RA-patiënte, schreef ons het volgende enthousiaste berichtje aangaande deze ONE-TOUCH pottenopeners:

Dames, 

in de RAAK die vanmorgen in de brievenbus zat, las ik het artikel van de pot – deksel –flesopener.  Wat me hierbij opviel, en wat me bij alle soorten openers tot nu toe opgevallen is, is het feit dat je altijd zelf moet draaien. Misschien is dit toch niet zo en heb ik het wel mis.

Maar ik gebruik sinds ongeveer een half jaar een pottenopener die op batterijen werkt en waarbij je niet zelf hoeft te draaien of trekken.  Een 3 seconde-durende lichte druk op een knop volstaat om verder een pot open te draaien met een deksel tussen 3 en 10 cm.

Ik heb deze opener dit jaar op de REVA-beurs in Gent gekocht en hij heeft me nog nooit teleurgesteld. 

De opener heet One Touch dekselopener en is een Frans produkt.  Indien nodig kan ik het volledig adres en telefoonnummer ook doorgeven. Op www.one-touch.fr zijn nog meerdere artikelen uit dit gamma te bekijken.  Hun apparaten zijn te verkrijgen in het wit met groene knop of zwart. 

Ik ben er in ieder geval hééééll tevreden over.  Als je wil kan ik hem wel eens een keer meebrengen naar een bijeenkomst in Mol of naar het eindejaarsfeestje.

Groetjes, Maria

Geplaatst: 2013-10-11