Roltafel of keukeneiland trolley

Meer werkruimte, meer opbergruimte – wie kan er niet een beetje van allebei gebruiken? Deze roltafel geeft je dat extra beetje ruimte die je nodig hebt, zonder dat je helemaal moet herinrichten. Kies er één met wielen voor een mobiele oplossing die je overal met je mee kan nemen.

Mààr, deze roltafel met wielen is vooral interessant voor ons RA-patiënten. Ze rijdt zo makkelijk dat een lichte duw, of even trekken met een paar vingers, of zelfs met een rollator ertegen duwen, voldoende is om deze roltafel in de juiste richting te loodsen.

Ik kocht dit bij IKEA om twee redenen:

  1. verhuizen naar een veel kleinere woonst
  2. alle nodige spulletjes erop zetten - zoveel mogelijk al zittend - en naar de tafel of het aanrecht loodsen. Resultaat: veel minder risico op stukken en brokken met alle gevolgen vandien; nauwelijks moeten rechtstaan; alles in je directe omgeving terwijl je eet.

Voor mij is dit een onmisbaar hulpmiddel geworden dat ik dagelijks bij het eten gebruik. Zoals je ziet op foto 2 hing ik er mijn Helpig hand aan. Verder staat er een flesje water, een glas en een tas op. Ook bepaalde medicijnen liggen altijd grijpklaar. Maar er kan zoveel méér op!

Prijs 49,99 €.

trolley                 

Webmaster: 2014-01-11

Heb je zelf een hulpmiddel ontworpen?
Mail dan de beschrijving met foto naar ra@raliga.be
.