Vakantie met zorg - Vul de vragenlijst in

Volgende brief werd me toegestuurd:

Beste mevrouw, meneer

Vakantie doet veel mensen dromen, maar niet voor iedereen is het even evident om op vakantie te gaan. Steeds meer mensen hebben nood aan extra voorzieningen, aanpassingen, hulpmiddelen en/of zorg om optimaal van hun vakantie te kunnen genieten. Met dit onderzoek willen we die nood in kaart brengen...

Met deze vragenlijst willen we op zoek gaan naar uw wensen en voorkeuren om een deugddoende vakantie te kunnen beleven. Met deze informatie willen we de nodige aanbevelingen doen naar de toeristische sector en de overheid, zodat er voor u in de toekomst nieuwe mogelijkheden kunnen gecreëerd worden om op een zorgeloze manier op vakantie te gaan.

Deze vragenlijst is gericht aan zowel volwassenen als kinderen met een beperking en/of chronische ziekte, maar kan ook worden ingevuld door iemand anders (een vertrouwenspersoon) in hun naam.

Het invullen van deze vragenlijst zal ongeveer 20 minuten in beslag nemen. We willen u vragen om zo spontaan en eerlijk mogelijk te antwoorden. Goede of foute antwoorden op de vragen bestaan immers niet! Bovendien maakt u kans op een overnachting voor twee personen in Middelpunt, een toegankelijk vakantieverblijf met zorg in Middelkerke!

De vragenlijst wordt afgesloten op zondag 16 juni 2013.

Dit onderzoek wordt uitgevoerd door de Katholieke Hogeschool Brugge-Oostende (KHBO). Alle antwoorden die u geeft zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld. Het onderzoek wordt dan ook anoniem verwerkt: individuele antwoorden en gegevens worden niet doorgegeven aan derden.

Klik op onderstaande link om deel te nemen:
vakantiemetzorg.enquete.com

Indien u verdere vragen hebt, mag u gerust contact met ons opnemen.


Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking!

Esther Sys, projectonderzoeker (esther.sys@khbo.be)
Filip Van Roye, docent toerisme en recreatiemanagement
Lode Vanwildemeersch, opleidingscoördinator hotelmanagement

Geplaatst: 2013-05-23