Vraag naar moderne hulpmiddelen

Ik verneem dat er vraag is naar meer moderne hulpmiddelen. Moderner betekent dikwijls ook 'duurder' en betekent meestal dat het om apparaten gaat die niet specifiek als hulpmiddel bedoeld zijn. Als voorbeeld kun je de Smartphone nemen of een Tablet PC. Maar niet elke reumatoïde artritis-patiënt zal hiermee kunnen werken. Dat laatste staat op mijn verlanglijstje maar pas na ervaring kan ik hierover iets schrijven.

Toch wil ik graag op bovenstaande wens ingaan maar daar heb ik uw hulp bij nodig. Stuur me een mail met uw duidelijke vraag en probleem zodat ik op zoek kan gaan.

Persoonlijk zoek ik ook naar moderne oplossingen zoals bv. een GSM naar mijn maatstaven (ondertussen gevonden), een TV flatscreen waarvan de klank beter verstaanbaar is, een multifunctionele afstandsbediening die stabiel ligt terwijl deze met één hand kan worden bediend via touchscreen...

Toch blijven zelfgemaakte en zelf uitgevonden hulpmiddelen onze voorkeur wegdragen omdat elke patiënt worstelt met zijn eigen specifieke noodzaak en problematiek.

Webmaster, ra@raliga.be, 2014-01-04