Beste RA patiënten, UPDATE 10/02/2015

Opgelet: Dit is een verouderd artikel uit ons archief. De inhoud kan inmiddels niet meer van toepassing zijn.

Beste leden, Nogmaals deze oproep en een beetje verduidelijking. We zijn al met 7 en er kunnen zeker nog 7 mensen bij.

Wat verwachten wij van jullie? het geven van een acht tal worshops per jaar die ongeveer twee uren in beslag nemen plus de voorbereiding hieromtrent. Daarbij nog één of twee evaluatie vergaderingen.

Interesse? zeker inschrijven! Groetjes, Jeannine

*****

Wij zoeken mensen die in hun omgeving kleine groepjes RA patiënten willen begeleiden. Onderwerp van de workshop 'Actief leven met RA' Op deze link zie je een korte introductie van dit onderwerp; 

Wat verwachten wij van jullie? het geven van een acht tal worshops per jaar die ongeveer twee uren in beslag nemen plus de voorbereiding hieromrent. Daarbij nog één of twee evaluatie vergaderingen.

Om dit te kunnen realiseren bieden wij u een tweedaagse interactieve en ervarings-gerichte workshop aan op zaterdag 09 en zondag 10 mei 2015 te Retie.

Ilse Demaret, zal ons als  ervaren coach   begeleiden op 09 mei. Hieronder kan je zien hoe zij haar workshop omschrijft: 

Een perfecte coach of begeleider bestaat niet, iedereen coacht vanuit zijn eigen kracht en ervaring! 
Tijdens de workshop gaan we samen op zoek naar die kracht en hoe we vanuit het oplossingsgericht denken beter vooruit kunnen kijken ipv achteruit. Er zal ook aandacht besteed worden aan het belang van lichaamstaal, waarderend en motiverend begeleiden of coachen, positieve houding en authentieke relaties,..

Deze workshop is volledig gratis maar inschrijven is verplicht voor 12 februari.
Wij hebben tot die datum een optie op een aantal kamers om te overnachten.
Heb je interesse? kijk snel naar de bijlage en schrijf je in.


Ik kijk er naar uit om jullie daar te ontmoeten.
Vriendelijke groeten,
Jeannine
0475 96 62 31