Evenementen in 2020: COVID-19

 
Beste Lotgenoten,
 
Hoe dikwijls hebben jullie het ondertussen al niet gehoord dat wij in ‘uitzonderlijke tijden’ leven? Ieder van ons wordt constant attent gemaakt op wat mag en vooral wat niet mag. Elke organisator van evenementen communiceert naar zijn achterban en soms zijn de signalen heel tegenstrijdig.
 
Daarom hebben wij als RA Liga vzw beslist om jullie nu al te briefen dat al onze geplande activiteiten, tot na de zomer van 2020, uitgesteld zijn. Deze activiteiten zullen wellicht volgend jaar geïmplementeerd worden.
Wij hadden al heel wat energie gestoken in het voorbereiden van de activiteiten en dus ligt het ons toch wat moeilijk om deze mededeling te doen. Wij beseffen dat verschillende onder jullie nood hebben om met lotgenoten in contact te komen en daarom zijn wij nu aan het bekijken hoe wij ‘virtueel’ die contacten kunnen laten verlopen. 
 
Momenteel gaan wij ervan uit dat de activiteit van 13 september 2020, namelijk onze ‘FAMILIEDAG’, wel zal doorgaan. Wij zijn nu al bezig om deze familiedag structuur te geven en zullen je hier in de toekomst over inlichten. Uiteraard kunnen wij nu nog niet met absolute zekerheid stellen dat die familiedag doorgang zal vinden maar het is eigen aan mensen dat zij graag een perspectief  hebben om naar uit te kijken.  
 
 
De RA Liga vzw blijft verder actief briefen via onze communicatiekanalen: 

  → Onze WEBSITE waar momenteel actief aan gewerkt wordt.

  → Ons ledentijdschrift RAAM dat begin deze week onze leden bereikt heeft.

  → Onze FACEBOOKPAGINA waar wij met wat woorden en een beeltenis willen ondersteunen.

  → Ons mailadres info@raliga.be waar onze leden met hun vragen terecht kunnen

De RA Liga vzw hoopt dat jullie, alsook je familie, het gezond houden. Het gaat jullie goed.
Geplaatst op: 
Vrijdag, 17 april, 2020 - 16:03