Onderzoek aangepaste kledij

OPROEP
Aangepaste kledij bij personen met een fysieke beperking - studente hogeschool Vives

Enquête  Aangepaste kledij bij personen met een fysieke beperkingEen derdejaars studente ergotherapie aan de hogeschool Vives in Brugge schrijft momenteel haar bachelorproef rond aangepaste kleding voor personen met een fysieke beperking.

Het doel is om een beter overzicht te krijgen in de noden van deze doelgroep, hoe zij tegenover aangepaste kleding staan en welke invloed dit op hen heeft. Voor ergotherapeuten is onafhankelijkheid en zelfstandigheid één van de einddoelen bij de cliënten.

Niet of onvoldoende aangepaste kleding kan de onafhankelijkheid en zelfstandigheid van een persoon met een fysieke beperking sterk beïnvloeden. Met een enquête wil de studente nagaan, waar de noden liggen i.v.m. kleding waardoor het aankleden/uitkleden minder moeizaam verloopt.

Klik op de link voor de bevraging: Aangepaste kledij bij personen met een fysieke beperking

Alvast bedankt voor jouw medewerking aan dit onderzoek.Onderzoek aangepaste kledij. Deel dit artikel met je vrienden op Facebook


Voor vragen over dit artikel kan je mailen naar info@raliga.be
Meer info op raliga.be over: kledij | kleding

nieuwsbrief RA Liga vzw - Reumatoïde Artritis Liga vzwLike Facebook-pagina RA Liga vzw - Reumatoïde Artritis Liga vzw lid worden word vrijwilliger bij RA Liga vzwword onze sponsor ReumaLied met beelden ReumaLied met tekst

 

Geplaatst op: 
Dinsdag, 16 januari, 2018 - 20:24