Re-integratie: goed om weten

Heb jij weet van onderstaande informatiebronnen in verband met de nieuwe maatregelen voor re-integratie van langdurig zieken?
Neem eens een kijkje. Beslist de moeite waard.

Wist jij dat... ?

Re-integratie: goed om weten Unia een nieuwe brochure publiceerde over redelijke aanpassingen op het werk?
Met deze brochure wil Unia het begrip ‘redelijke aanpassingen’ toelichten aan alle betrokkenen en ze gebruikt daarvoor concrete praktijkvoorbeelden.
Het Gebruikersoverleg Handicap, Chronische Ziekte en Arbeid, waar het Vlaams Patiënten Platform lid van is, werkte hieraan mee.
Je kan de brochure downloaden via de website van Unia.
 
Re-integratie: goed om weten het ACV een folder ontwikkelde die je wegwijs maakt in de nieuwe maatregelen voor re-integratie van langdurig zieken?
Je kan deze folder downloaden via hun website.
Daarnaast organiseren ze ook infosessies over de nieuwe regelingen. Surf naar de website van het ACV voor een infomoment bij jou in de buurt.
 
Re-integratie: goed om weten 
…ook het ABVV informatie aanbiedt over de nieuwe maatregelen voor re-integratie van langdurig zieken?
Die informatie vind je terug op hun website.
Re-integratie: goed om weten de Artevelde Hogeschool sinds dit jaar een nieuwe postgraduaat ‘Supported Employment Coach’ aanbiedt?
De supported employment coach is een jobcoach die kwetsbare burgers helpt om hun talenten te verzilveren in een passende job.
Ze staan ook werkgevers bij die deze mensen kansen willen geven.
 
Re-integratie: goed om weten Gezin en Handicap infoavonden organiseert over het nieuwe ondersteuningsmodel in het kader van het M-decreet voor leerlingen met specifieke behoeften in het gewone onderwijs?
Surf naar hun website voor een infoavond bij jou in de buurt.

 

Bron: © (2017) Vlaams Patiëntenplatform, Goed Om Te Weten, Wist Je Dat...


lid worden nieuwsbrief RA Liga vzw - Reumatoïde Artritis Liga vzw Like Facebook-pagina RA Liga vzw - Reumatoïde Artritis Liga vzw OP ZOEK NAAR JE TALENTEN Workshop OP ZOEK NAAR JE TALENTEN - 22apr2017 - Herentals

 

Geplaatst op: 
Vrijdag, 21 april, 2017 - 20:42