REVA 2015

Opgelet: Dit is een verouderd artikel uit ons archief. De inhoud kan inmiddels niet meer van toepassing zijn.

WIE EEN OVERZICHT WIL VAN ALLE HULPMIDDELEN EN DIENSTEN VOOR MENSEN MET EEN HANDICAP, MOET ZEKER KOMEN NAAR DE TWEEJAARLIJKSE REVA-BEURS, VAN 23 TOT 25 APRIL IN DE GENTSE HALLEN VAN FLANDERS EXPO.

Een vraag over dienstverlening? Op zoek naar het juiste hulpmiddel? Op REVA 2015 vind je zeker de oplossing! Met meer dan 150 standhouders biedt de beurs informatie over producten en activiteiten voor elke doelgroep: domotica voor de woning, rolstoelen voor allerlei doeleinden, hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden, doven en slechthorenden, vrijetijdsartikelen, therapeutisch materiaal, vakanties op maat,...

De 14de editie van de informatiebeurs heeft aandacht voor een steeds breder publiek: van Jong tot oud, van mensen met kleine tot meer ingrijpende beperkingen, van professionele hulpverleners tot mantelzorgers en familieleden. Naast de beurs is er naar goede gewoonte ook een randprogramma met tentoonstellingen, infostands, studiedagen en workshops.

Bezoek de VFG- en RECREAS-infostand!

VFG en RECREAS zijn ook dit jaar van de partij met een uitgebreide infostand. Kom zeker eens langs (stand nr. 70)! Je komt er alles te weten over het nieuwe VFG- en Recreas-aanbod. Draag je zorg voor iemand met een beperking? Ook voor mantelzorgers hebben we heel wat informatie. Je kan deelnemen aan een gratis wedstrijd en Je maakt kans op een leuke prijs.

REVA praktisch
REVA 2015, van donderdag 23 tot en met zaterdag 25 april,
van 10.00 tot 18.00 U. Flanders Expo Gent, Maaltekouter 1, 9051 Gent - 0478 90 8188 - reva@reva.be - www.reva.be

Kom je zeker naar REVA 2015?
Registreer je dan vooraf op de website www.reva.be om een gratis toegangsticket te downloaden. Zo spaar je de toegangsprijs van 5 euro uit en word je op de hoogte gehouden van het relevante nieuws en andere REVA-activiteiten.

Bron: dialoog nr. 2/2015

Geplaatst: 2015/03/21