3D-events in de kijker

Geplaatst op: 
Maandag, 26 november, 2018 - 15:42

Of een initiatief staat of valt, hangt af van verschillende factoren, die je meestal zelf niet allemaal in de hand hebt.

Het idee om een 3D-event te organiseren, kon dankzij interesse en samenwerking langs verschillende zijden worden neergezet.

Bekijk de foto’s en commentaren in bijgaand filmpje.

3D-events in de kijker

 

De uitwerking langs de kant van de RA Liga vzw is voor het overgrote gedeelte te danken aan het enthousiasme, het oor en oog voor vernieuwing en de inzet van onze voorzitter, Jeannine Engelen.
Jeannine zette, zoals we van haar gewend zijn, opnieuw geheel onbaatzuchtig haar schouders onder dit project, zelfs wanneer het voor haar niet van­zelf­sprekend was. Uiteraard kon zij rekenen op steun en begeleiding van onze Stuurgroep. Ook nog vele vrijwilligers staken een handje toe om de organisatie bij te staan.

Samen met de ontwikkelaars van de 3D- en de robottoepassing en met financiële ondersteuning van sponsoren heeft de Reumatoïde Artritis Liga vzw een vernieuwend staaltje technologie kunnen voorstellen in enkele ziekenhuizen.

Het Onze Lieve Vrouw Ziekenhuis Aalst, het UZ Gent en het Imeldaziekenhuis Bonheiden beten de spits af van dit unieke schouwspel.
Prof. dr. Fillip De Keyser sloot in Bonheiden de avond af en legde reuma in begrijpbare taal uit met extra aandacht voor een positieve benadering: "jij kiest niet wat jou overkomt, wel hoe je ermee omgaat".

En wat een mooie opkomst van mensen uit de buurt die een kijkje kwamen nemen en na afloop goed geïnformeerd en tevreden huiswaarts keerden.

Een hartelijke dankjewel aan iedereen die rechtstreeks of onrechtstreeks aan het welslagen heeft meegewerkt!

In 2019 zullen er beslist nog 3D-events in andere ziekenhuizen worden georganiseerd. Wie er dit keer niet bij kon zijn, krijgt volgend jaar sowieso een nieuwe kans.

... wordt vervolgd

Meer info op raliga.be over: activiteiten
Voor vragen over dit artikel kan je mailen naar info@raliga.be

Samen op je levenspad

Like Facebook-pagina RA Liga vzw - Reumatoïde Artritis Liga vzwnieuwsbrief RA Liga vzw - Reumatoïde Artritis Liga vzw lid worden word vrijwilliger bij RA Liga vzwword onze sponsor ReumaLied met beelden

ReumaLied met tekst