Annulatie familiedag 2020

Geplaatst op: 
Vrijdag, 31 juli, 2020 - 15:20

Beste Lotgenoten,

Staan we nu aan de vooravond van een nieuwe coronagolf? Gaat men erin slagen om het aantal nieuwe besmettingen te stoppen? Allemaal vragen waar ook de RA Liga vzw mee kampt. Alleen de toekomst heeft het antwoord.

Maar jullie RA Liga vzw moet nu al beslissingen nemen voor de geplande activiteiten in het najaar 2020. Met pijn in het hart hebben we beslist om nu ook onze geplande familiedag van zaterdag 13 September 2020 NIET te laten doorgaan. Dit ligt moeilijk want op onze FAMILIEDAG hadden wij duidelijk willen onderstrepen dat wij als RA-patiënten één grote familie vormen. De familiedag zou ook de grote start geweest zijn van onze sensibiliseringscampagne ‘De oRAnje knoop’. De sponsor van deze campagne ‘Sanofi’ zou ons niet alleen materieel ondersteunen maar samen met ons, een leuke activiteit uitwerken.

Maand na maand evalueert het bestuur de toestand en van zodra we garanties hebben dat we veiligere tijden tegemoet gaan, komen wij met een nieuw activiteitenaanbod. Ondertussen vragen wij onze lotgenoten om goed voor zichzelf te zorgen en voor de anderen.

Als er onder jullie mensen zijn die graag onze oRAnje knoop willen dragen en op die manier meewerken aan het sensibiliseren rond Reumatoïde Artritis dan volstaat het een mailtje te sturen met een postadres naar nelly@raliga.be en wij sturen je een knoop.

 

 

De RA Liga vzw blijft verder actief briefen via onze communicatiekanalen:

               -Onze WEBSITE: www.raliga.be.

               -Ons ledentijdschrift RAAM.

               -Onze FACEBOOKPAGINA: RA Liga vzw.

               -Onze INSTAGRAMPAGINA: ra liga vzw

               -Ons mailadres info@raliga.be waar onze leden met hun vragen terecht kunnen

De RA Liga vzw hoopt dat jullie, alsook je familie, het gezond houden.