Belang patiëntenvereniging

Geplaatst op: 
Donderdag, 24 mei, 2018 - 20:42
jouw welzijn, onze bekommernis

Belang patiëntenvereniging

  • De RA Liga vzw zet zich in voor de belangen en rechten van de RA-patiënt en werkt samen met andere verenigingen of samenwerkingsverbanden.
  • Daarnaast maakt onze vereniging zich sterk om een steunpunt te zijn voor de RA-patënten en hun omgeving door re­gel­ma­tig activiteiten en lotgenotencontacten te or­ga­ni­se­ren met thema’s die bijdragen aan hun algemeen welzijn.
  • Je kan steeds met je vragen bij ons terecht (ook online) en je vindt in onze vereniging (h)erkenning en begrip bij anderen die uit eigen ervaring weten, waarmee jij te kampen hebt.
  • Dankzij je lidmaatschap heb je toegang tot al onze bij­een­kom­sten aan een gunstiger tarief.
     
  • Voor de organisatie van al deze evenementen levert onze vereniging telkens een financiële bijdrage om zoveel mogelijk mensen te bereiken en de kans te geven om deel te nemen.

Het welzijn van de RA-patiënten is onze prioriteit en staat hoog in ons vaandel.
Wij kunnen gratis rekenen op veel vrijwilligers die dagelijks, wekelijks, maandelijks of regelmatig in de weer zijn om onze doelen te bereiken en onze planning waar te maken.

Voor de goede werking (meer details) van onze vereniging hebben wij uiteraard werkingskosten te dragen. Wij zijn heel dankbaar voor de financiële ondersteuning van onze leden, sponsors, sympathisanten en donoren. Meer mensen volgen ons meer dan ooit: niet alleen via ons ledenblad RAAM, maar  ook via onze website, nieuwsbrief en Facebook-pagina's en andere sociale media. Dit verheugt ons en wij zijn vooral dankbaar en fier!

Doch, door de digitalisering van onze informatiebronnen zien wij spijtig onze inkomsten dalen.
Met de verstrenging van de privacyregeling omwille van de nieuwe GDPR-wetgeving (van kracht eind mei 2018 - meer info volgt) zien wij ons verplicht om binnenkort strengere maatregelen te treffen.
►Volg jij ons en lees jij onze berichtgevingen, dan kan je onze inzet en inspanningen waarderen door ons te steunen en lid te worden. Op die manier zal je te allen tijde onbeperkt onze publicaties kunnen blijven raadplegen. Je hoeft geen RA-patiënt te zijn maar als partner/vriend/kennis van, of als sympathisant kan je ons ook een duwtje in de rug geven.

De zelfhulpgroep Trefpunt ondersteunt en promoveert de werking van de patiëntenverenigingen en wil de zorgverleners motiveren om de pa­tiën­ten­verenigingen bij hun patiënten bekend te maken.
Lees motivatiefolder

Dank aan iedereen die ons trouw ondersteunt.
Welkom aan iedereen die samen met ons het welzijn van de RA-patiënt ter harte neemt.

Wil jij ons steunen? lid worden

Voor vragen over dit artikel kan je mailen naar info@raliga.be

Meer info op raliga.be over: patiëntenvereniging

nieuwsbrief RA Liga vzw - Reumatoïde Artritis Liga vzwLike Facebook-pagina RA Liga vzw - Reumatoïde Artritis Liga vzw lid worden word vrijwilliger bij RA Liga vzwword onze sponsor ReumaLied met beelden ReumaLied met tekst