De oRAnje knoop: I want to break free

Geplaatst op: 
Zaterdag, 19 juni, 2021 - 13:13

I want to break free !

De zomer 2021 wordt een viering van een herwonnen vrijheid. We mogen al een beetje rondreizen en genieten van de kleine dingen des levens.

Onze oRAnje knopen hebben het vrij bescheiden moeten doen de voorbije periode. Gedragen in de intimiteit van gezinnen, kleine events, op wandeltochten e.d.

Maar het initiatief werd breed gedragen en dat mochten we aanschouwen in de vele leuke foto-inzendingen die we verleden jaar ontvangen hebben.

 

I want to break free is het motto dat we deze zomer aan onze knoop willen ophangen.

Eindelijk krijgt onze oRAnje knoop meer bewegingsvrijheid.

 

*1e Ga je naar een event deze zomer (festival, theatervoorstelling, sportwedstrijd in real time of gewoon gezellig aan de buis …) de knoop mag mee of aanwezig zijn.

 

**2e Ga je ons prachtig landje verkennen en kom je leuke plekjes tegen laat de knoop dan aanwezig zijn en leg het fotografisch vast.

 

***3e Ga je een stapje verder de wereld in, vergeet je knoop niet en laat ons weten op welke plekjes hij wereldwijd terecht kwam.

 

Welke avonturen heeft de oRAnje knoop meegemaakt? Leg het vast op foto en schijf er een paar woordjes duiding bij.

 

Elke inzending: foto, tekening, gedichtje krijg een geschenkje opgestuurd.

 

Daar bovenop dingen alle inzendingen mee voor een heuse wedstrijd waar wij op zoek gaan naar meerdere originele, ludieke, ontroerende … creaties.

De zomer 2021 wordt er eentje om niet te vergeten. Zeker voor onze knoop.

 

Heb je nog nood aan een knoop, laat het ons weten via nelly@raliga.be en wij sturen je gratis een knoop.