Helpper - thuiszorg van morgen

DIT IS EEN PREVIEW ARTIKEL VOOR ONZE NIEUWSBRIEFLEZERS
(NB JUNI 2018)

Helpper - thuiszorg van morgenHelpper, een innovatief initiatief voor mensen die nood hebben aan ondersteuning bij dagelijkse taken (helppies) en buurtbewoners die een centje willen bijverdienen (helppers). Zij kunnen voortaan terecht op de digitale ontmoetingsplaats van Helpper, de Zorgondernemer van 2017.

Wie?
Ouderen, chronisch zieken, personen met een beperking of drukbezette ouders hebben vaak nood aan ondersteuning bij dagelijkse taken. Taken die buiten het puur verzorgende vallen – boodschappen doen, een lift van en naar de dokter, administratie, of gewoon een luisterend oor en gezelschap - en dus buiten het strak afgelijnde takenpakket van het zorgpersoneel, maar die perfect door mensen uit de buurt kunnen worden ingevuld.

Helpper treedt op als matchmaker tussen beide groepen: helppies die ondersteuning nodig hebben bij eenvoudige taken, en helppers die tegen een kleine vergoeding die taken opknappen voor hun buren.

Meer nieuws hierover binnenkort in de nieuwe editie van ons ledenblad RAAM en op onze website.

Meer info op raliga.be over: thuiszorg

Samen op je levenspad

Like Facebook-pagina RA Liga vzw - Reumatoïde Artritis Liga vzwnieuwsbrief RA Liga vzw - Reumatoïde Artritis Liga vzw lid worden word vrijwilliger bij RA Liga vzwword onze sponsor ReumaLied met beelden ReumaLied met tekst

 

 

Geplaatst op: 
Zondag, 1 juli, 2018 - 19:24