Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Geplaatst op: 
Dinsdag, 30 november, 2021 - 20:46

Hoe ziet jouw toekomst met een reumatische aandoening eruit? Na de diagnose volgden ongetwijfeld allerhande doemscenario's. Maar misschien liet een gepaste behandeling wel weer licht schijnen aan het einde van de tunnel?

 

EULAR, de Europese alliantie van organisaties in de reumatologie, organiseert elk jaar een verhalenwedstrijd, de Edgar Stene Prijs. Dit jaar luidt de titel:

'How treating my RMD has influenced my hopes for the future' of 'Hoe de behandeling van mijn reumatische aandoening mijn hoop voor de toekomst heeft beïnvloed'.

Vertel ons jouw verhaal! Deel jouw hoop voor de toekomst en inspireer anderen over heel Europa!

 

Hoe neem je deel?: 

Deelnemen kan enkel als je zelf een reumatische aandoening hebt en minstens 18 jaar bent.
Je schrijft een origineel verhaal rond het thema hierboven vermeld. Je verhaal is maximum 2 A4 Word pagina's lang en je schrijft in het Nederlands.
Je stuurt je verhaal VOOR 10 JANUARI 2022 naar
info@reumanet.be, samen met een kort woordje over wie je bent en je contactgegevens.
 

De beste Vlaamse inzending gaat naar EULAR en doet mee met de internationale wedstrijd. Een onafhankelijke jury beoordeelt alle inzendingen.
De winnaar ontvangt een cheque van 1000 euro en een uitnodiging voor het EULAR congres in Kopenhagen in juni 2022. De plaatsen twee en drie ontvangen respectievelijk 700 en 300 euro.

 

We verloten vijf goodiebags onder de Vlaamse deelnemers!  Wacht niet langer, kruip in die pen en vertel jouw verhaal!

 

Laat je nog even inspireren door eerdere inzendingen: 2016, 2017 en 2020.

Bekijk hier het filmpje