Jouw tools online op www.abcreuma.com

Opgelet: Dit is een verouderd artikel uit ons archief. De inhoud kan inmiddels niet meer van toepassing zijn.

In een wereld vol veranderingen wil de Reumatoïde Artritis Liga vzw het evenwicht bewaren tussen de verschillende vormen en mogelijkheden om aan de RA-patiënt correcte informatie en ondersteuning aan te bieden.
Onze gepersonaliseerde uitnodigingen en ons ledenblad RAAM blijven onze troeven.
Daarnaast verloopt de informatiestroom quasi dagelijks via onze website www.raliga.be met parallelle berichtgevingen op onze twee Facebook-pagina's en een maandelijkse elektronische nieuwsbrief met nieuws en weetjes.

De online mogelijkheden zijn haast overstelpend maar wij doen er wel ons voordeel mee!
Waarom geen modern, levendig tool op maat dat met onze noden meegroeit? 

Leven Met Reuma is een praktisch en verrassend online tool, onderverdeeld in vier nuttige thema’s.

Klik op onderstaande linken en laat jou verrassen en inspireren door de filmpjes met getuigenissen en tips van andere patiënten!

Bovendien heb je de mogelijkheid om jouw eigen suggesties met ons te delen.
Heb jij een idee of een oplossing voor een probleem? Laat het ons weten, misschien kan jij anderen hiermee helpen!

Hoe kwam dit tool tot stand?
Door een gelukkig toeval kwam de RA Liga vzw in contact met Curling en Cadwels die op zoek waren naar een patiëntenvereniging om samen met hen een tool te ontwikkelen ten behoeve van RA-patiënten. Daar onze doelstellingen gelijklopend zijn en MSD bereid was om ons financieel te ondersteunen, heeft de RA Liga vzw de kans gekregen om op de website van www.abcsucces.be twee thema's voor reumatoïde artritis-patiënten te realiseren. Zo kwamen twee specifieke platformen tot stand, mede dankzij de hulp van velen onder jullie: Reumatoïde Artritis Coaching (getuigenissen van lotgenoten en tips in de omgang met RA) en Actief Leven Met Reumatoïde Artritis (op het werk, vrije tijd)

Ondertussen is het werkterrein van de vrijwilligers zich aan het herpositioneren. Verschillende verenigingen kiezen voor samenwerking om zo betere ondersteuning te kunnen aanbieden. Denk maar aan ons symposium Actief Leven Met Reuma Vlaanderen (Sint-Niklaas, Laakdal 28 mei a.s. Aalbeke, Zaventem). Leden willen meer inspraak en van elkaar leren. Een brainstorm drong zich op, waaruit nieuwe ideeën zijn ontstaan.
Met z'n allen SAMEN TEGEN REUMA op www.abcreuma.com!

Leven met reuma - www.abcreuma.com

 

 

 

Voor vragen over dit artikel kan je mailen naar info@raliga.be

 

Geplaatst op: 
Maandag, 23 mei, 2016 - 23:14