Online infosessie: je recht als patiënt op aangepast werk.

Geplaatst op: 
Zondag, 1 november, 2020 - 15:47

Ondervind je problemen bij een vraag naar aangepast werk door de coronacrisis? Heb je aanpassingen nodig op je werk omwille van je ziekte maar weet je niet goed of je hier recht op hebt? Vraag je je af wat redelijke aanpassingen eigenlijk zijn?

Tijdens dit infomoment leggen 2 experts van Unia, het interfederaal gelijkekansencentrum, jou uit wat redelijke aanpassingen precies zijn, wie hier recht op heeft en welke rol Unia hierin speelt. We voorzien ook tijd om de experts te laten antwoorden op jouw vragen. Deze vragen kan je ons op voorhand bezorgen via de inschrijvingslink.

Experts

  • Gert Backx, staat mee in voor de opvolging van het VN verdrag inzake de Rechten van Personen met een Handicap, met speciale aandacht voor inclusie en toegankelijkheid.
  • Nele Roekens, juriste voor de dienst individuele ondersteuning met focus o.a. op handicap, gezondheidstoestand en redelijke aanpassingen op de werkvloer.

Praktische informatie

  • Wanneer?      Woensdag 9 december van 14u tot 15u
  • Waar?          Dit infomoment vindt online plaats via Zoom. Na je inschrijving ontvang je alle informatie om te kunnen deelnemen.

Wens je graag deel te nemen aan dit online infomoment op 9 december van 14u tot 15u? Schrijf je in voor 1 december via deze link.

Let op: enkel leden van een patiëntenvereniging die lid is van het VPP of van OPGanG kunnen deelnemen! Gelieve deze informatie ook door te sturen naar de leden van jouw patiëntenvereniging.

Heb je in tussentijd al een vraag of wens je meer informatie? Contacteer Eline via eline.bruneel@vlaamspatientenplatform.be.

 

Met vriendelijke groeten,

 

 

VPP logo zonder achtergrond

       Eline Bruneel

       Beleidsmedewerker

 

       Vlaams Patiëntenplatform vzw

       Groenveldstraat 15, 3001 Heverlee

       Tel. 016 23 05 26

       470.448.218 – RPR - Leuven

       www.vlaamspatientenplatform.be  

       Facebook - Twitter

 

       Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9u tot 12u30.

       Heel wat medewerkers werken nog steeds van thuis waardoor zij enkel via mail bereikbaar zijn.

       Bedankt voor uw begrip.