#PARE2018 #BRUSSEL


Het jaarlijks congres EULAR PARE in Brussel op 15 tot 18 februari

PARE staat voor People with Arthritis/Rheumatism in Europe, de patiëntenafdeling van de overkoepelende organisatie EULAR (Europese Liga tegen Reuma). 

Een 140 mensen vanuit gans Europa, maar ook enkele afgevaardigden uit Rusland, Turkije, Canada en de Verenigde Staten, zullen gedurende vier dagen deelnemen aan workshops, ervaringen uitwisselen en brainstormen over toekomstige projecten. De bedoeling is om de lokale patiëntenverenigingen de kans te geven om te groeien en ideeën op te snuiven om hun eigen programma en aanbod te verbeteren.

ReumaNet zette de schouders onder de organisatie en werkte het programma uit: prominente sprekers zullen het congres verrijken en zelfs een rondleiding in het Europese Parlement staat op de agenda.

Ook de RA Liga vzw is aanwezig en zal samen met andere vrijwilligers de buitenlandse gasten ontvangen maar ook zelf aan het programma deelnemen.


livestream - congres op vrijdag, 16 februari 2018
livestream - congres op zaterdag, 17 februari 2018
Jaarlijks congres EULAR PARE

nieuwsbrief RA Liga vzw - Reumatoïde Artritis Liga vzwLike Facebook-pagina RA Liga vzw - Reumatoïde Artritis Liga vzw lid worden word vrijwilliger bij RA Liga vzwword onze sponsor ReumaLied met beelden ReumaLied met tekst

 

Geplaatst op: 
Zondag, 11 februari, 2018 - 22:42