Patiëntenparticipatie in de eerstelijnszones - Deel je ervaring.

Geplaatst op: 
Maandag, 15 november, 2021 - 18:02

Deel je ervaringen rond patiëntenparticipatie in de eerstelijnszones – uitwisselingsmoment

Donderdag 2 december 2021 (19u30 – 21u)

 

In Vlaanderen bestaan er op dit moment 60 eerstelijnszones. Die eerstelijnszones zijn een belangrijk onderdeel van de hervorming van de eerste lijn. Zij krijgen de opdracht om op lokaal niveau de eerstelijnszorg te organiseren. Naast eerstelijnswerkers, kunnen ook patiënten participeren in de eerstelijnszones. Ging jij al aan de slag in een eerstelijnszone en wil je graag ervaringen uitwisselen met andere patiëntenvertegenwoordigers uit patiëntenverenigingen? Op donderdag 2 december 2021 organiseert het Vlaams Patiëntenplatform opnieuw een uitwisselingsmoment.

 

PRAKTISCH

Wanneer?

Donderdag 2 december van 19u30 tot 21u

Waar?

Online en / of fysieke vergadering (in de kantoren van het VPP, indien de coronamaatregelen het toelaten). Geef je voorkeur aan bij je inschrijving.

 

Inschrijven kan tot en met 29 november via https://forms.gle/TYPZMq8eFkhPbHnK6. In het inschrijvingsformulier kan je aanduiden welk thema jij graag aan bod wil laten komen tijdens het uitwisselingsmoment.

 

Let op: enkel leden van een patiëntenvereniging die lid is van het VPP (http://vlaamspatientenplatform.be/pagina/leden) of van OPGanG (http://www.opgang.be/over#leden) kunnen deelnemen!

RA Liga vzw is lid van het VPP.