RA Liga op het forum van de patiënt en mantelzorger

RA Liga op het Forum van de patiënt en de mantelzorger 2018Drie vrijwilligers bemanden de ganse dag onze stand in het Elisabeth Center te Antwerpen op zaterdag 29 september 2018.

Leo: Ik vond het een gezellige en leerrijke dag . Ik was verbaasd dat er zoveel volk naar onze stand is gekomen en kwam tot de vaststelling dat ik niet mag klagen als je al die verhalen hoort.


Annemie: Het was heel fijn om met drie samen op de stand te zijn! Ik voelde mij wel nuttig en had een positieve inbreng. Heel goede locatie en ontvangst. Zeer goede opkomst.
Treffend voor mij was: zoveel "zoekende mensen"... zoeken naar wat hun leven "moeilijker/moeilijk" maakt. Ook de herkenning van symptomen...en een diepe zucht naar "wie zal goed naar mij luisteren?" om een goede diagnose te krijgen.
De info, waarover wij als ervaringsdeskundige beschikten, kwam uiterst goed van pas.

RA Liga op het forum van de patiënt en mantelzorgerJef:  Veel reumapatiënten uit verschillende regio’s vertelden mij iets over hun ziekte en hun leven. Heel boeiend en leerrijk. Gelukkig hebben we vele mensen kunnen wegwijs maken.  De twee collega’s , echte ervaringsdeskundigen, waren daarbij de ideale partners. Via het Forum hebben we weer nieuwe ideeën gekregen om ‘ergens’ een activiteit of praatgroep op te starten. En ons Reumalied hebben we de ganse dag laten horen natuurlijk!

Bedankt Annemie, Leo en Jef voor jullie vrijwillige inzet!

 

Samen op je levenspad

Like Facebook-pagina RA Liga vzw - Reumatoïde Artritis Liga vzwnieuwsbrief RA Liga vzw - Reumatoïde Artritis Liga vzw lid worden word vrijwilliger bij RA Liga vzwword onze sponsor ReumaLied met beelden ReumaLied met tekst

 

 

Geplaatst op: 
Donderdag, 11 oktober, 2018 - 14:42