Samen 12 uur fietsen op het circuit van zolder 2021.

Geplaatst op: 
Woensdag, 8 september, 2021 - 12:40

De 12 uur fietsen op het circuit van Zolder - 4 september 2021. 

Bekijk hier het sfeerfimpje.

 

 

Zaterdag 4 september 2021 was het fietsevent op het circuit van Zolder waar de 12 uur van Zolder gereden werd. 

De patiëntenorganisatie RA Liga vzw stond er met 16 ploegen en in totaal met 94 deelnemers. De deelnemers engageerden zich om te rijden onder de kleuren van de RA Liga. 

Ja, dan ben je fier op je vereninging dat wij een dergelijke organistie kunnen bemannen en voor onze eigen ploegen een goede organisatie kunnen bewerkstelligen. Zelfs een grondige sportmassage werd aangeboden aan onze deelnemers. 

Het hoofddoel van onze deelname aan dit fietsevent "de 12 uur van Zolder" was om onze sensibiliseringscampagne rond RA uit te dragen en dit via onze "eyecather" de oRAnje knoop. 

Elke keer opnieuw mensen kunnen informeren hoe belangrijk het is om heel snel een diagnose te krijgen. Dat kan alleen wanneer je mensen sensibiliseert door hen te informeren wat RA is, hoe ze de symptomen kunnen herkennen en kunnen voorkomen dat deze aandoening een destructieve impacht heeft op hun lichaam. 

In elk geval was dit mega-event een groot succes voor de RA Liga vzw en vooral in haar strijd tegen deze onzichtbare maar verwoestende ziekte. 

 

Wij willen graag iedereen bedanken voor zijn deelname!