Stuur je kunstwerk naar Pfizer.

Geplaatst op: 
Zondag, 1 november, 2020 - 14:56

Pfizer geeft volwassenen die al meer dan 10 jaar behandeld worden voor een reumatische aandoening of een inflammatoire huidaandoeningen de kans om hun tekeningen, schilderwerken, verhalen of gedichten te laten publiceren. Alle creaties worden gepubliceerd in een boek. Alle deelnemers aan de wedstrijd, krijgen dit boek. 

Je hoeft geen groot kunstenaar te zijn, het gaat er om jouw verhaal op een ludieke en creatieve manier te brengen.  

Alle deelnemers worden bovendien uitgenodigd voor een bezoek aan de Pfizer Clinical Research Unit (PCRU), een "state of the art" centrum voor vroegtijdig geneesmiddelen onderzoek. Het bevindt zich op de site van het Erasmusziekenhuis in Anderlecht, Brussel. Het staat in voor de eerste onderzoeksfase van nieuwe geneesmiddelen bij de mens. 

Hoe deelnemen? 

Als je meer dan 10 jaar wordt behandeld voor een reumatische aandoending of een inflammatoire huidaandoening en je wil graag op een creatieve manier vertellen, tekenen of schilderen hoe deze behandeling jouw leven veranderd heeft? Dan is dit iets voor jou. 

Maak een tekening of schilderwerk bij voorkeur op een A4 formaat over een van de volgende onderwerpen, impact van de behandeling op je leven, of op je familie, of op je werkomgeving. Voeg een titel of meer informatie toe over de tekening of het schilderwerk. 

Schrijf een kort verhaal of een gedicht (maximum 150 woorden) over hoe je je voelt met de behandeling en hoe dit je leven veranderd heeft. 

Stuur je tekening, schilderwerk, verhaal of gedicht voor 31 december 2020 naar Pfizer. 

Je creatie zal je na de publicatie terug bezorgd worden. 

Stuur of mail je inzending (samen met de kaart, eerder verkregen via RAam) naar: 

Helga Smets , Pfizer NV, Pleinlaan 17, 1050 Brussel of EA2020@pfizer.com