Verslag eindejaarsdiner 03dec2016

Geplaatst op: 
Donderdag, 15 december, 2016 - 20:42

eindejaarsdiner 03dec2016Zaterdagmiddag 3 december 2016 waren we met ongeveer 30 personen samengekomen in “De Vesten” in Laakdal ter gelegenheid van het jaarlijks eindejaarsfeestje.

De receptie was op het gelijkvloers en de afgelopen jaren werd het eten opgediend  in een zaaltje op de eerste verdieping.
Ervan uitgaande dat het dit jaar ook weer zo zou zijn, vroeg Jeannine op een gegeven moment, of we al naar boven mochten gaan, waarop Bernadette met “nee” antwoordde maar er even snel aan toevoegde dat we deze keer in een ander zaaltje zouden zitten op het gelijkvloers.
Een geduldige medewerker begeleidde ons naar het betreffende zaaltje.

Nadat iedereen een plaatsje had uitgekozen, bleven er nog enkele lege stoelen over; enkele ingeschrevenen konden er door ziekte helaas niet bij zijn.

Het was bijna 13:30 uur toen we een bord met een viooltje en room kregen.
Diegenen die de eerste keer aanwezig waren, keken even raar op.
Was dit een voorgerecht of wat betekende dit?
Al vlug werd hun duidelijk dat het bloempje decoratie in de soep was.
Daarna volgde het hoofdgerecht en het nagerecht, op een verzorgde en lekkere manier, zoals we al jaren gewend zijn.

Na het eten werd er nog geruime tijd gepraat met de andere tafelgenoten en vanaf 17:00 uur keerde iedereen tevreden huiswaarts.

Maria Joos

Bekijk de sfeerbeelden in ons fotoalbum via Facebook

 


lid worden nieuwsbrief RA Liga vzw - Reumatoïde Artritis Liga vzwLike Facebook-pagina RA Liga vzw - Reumatoïde Artritis Liga vzwOP ZOEK NAAR JE TALENTEN