Wereld Reuma Dag 2022

Wereld Reuma Dag 12 oktober 2022 ! 

Hier bundelen we alle activiteiten en nieuws rond en over Wereld Reuma Dag 2022. 

 

Op 12 oktober staan reumatische aandoeningen in de kijker. ReumaNet zorgt een maand lang voor extra aandacht voor deze grote groep van ziektes.

Van 1 tot 31 oktober komen we extra naar buiten met diverse activiteiten. We zenden op geregelde tijdstippen interessante interviews uit met specialisten, onderzoekers, lotgenoten, beleidsmakers, … We werken ook aan podcasts, een nieuwe manier om jullie te bereiken.

 

  • Wandel jij mee in oktober? #Reumabeweegt!

Vorig jaar groeide het idee om in oktober de beentjes eens te strekken en elke patiëntorganisatie, patiëntexpert, patiënt, kortom iedereen die wil/kan aan te moedigen om in het kader van Wereld Reuma Dag samen te wandelen met lotgenoten, familie, vrienden, ...
Het was een succes! Graag doen we dit jaar een nieuwe oproep, op naar editie 2022! Organiseer jij graag een wandeling of wandel je graag mee?
Voor meer info klik hier. 

  • ​Reumacafé Reumahuis Zaventem 12 oktober 2022 om 19 uur. 
    Reumanet nodigt zeven onderzoekers uit om hun werk te presenteren, zodat we een beter zicht krijgen op wat we van onze zorg mogen verwachten in de toekomst. Vragen stellen moet! Vooraf en na de lezingen kan je kennis maken met de kunstwerken rond de oRAnje knoop, de sensibiliseringsacties van de RA Liga. Deelname is gratis, inschrijven kan via info@reumanet.be Meer info klik hier.

 

 

 

Geplaatst op: 
Donderdag, 25 augustus, 2022 - 19:54