Fotorubriek RA-triomf

Wie heeft een veelzeggende foto en wil een woordje kwijt over zijn of haar persoonlijk triomfmoment?
Het kan ook anoniem en het hoeven geen selfies te zijn.

► Doe mee en maak ons LidWeb een persoonlijk online trefpunt! Wie wordt de volgende?

 

Nelly Creten

Nelly deed op onze aanmoediging mee aan de fotowedstrijd van Pfizer. Haar ingezonden foto en tekst wonnen een plaatsje in de kalender #SmallVictories, mede dankzij de vele stemmen die zij voor haar inzending verwierf.

Geen gemakkelijk opgave om jezelf en je privé voor cameramensen en interviewer open te stellen. Nelly bewijst opnieuw hoe ver zij wil gaan om onze vereniging op de kaart te zetten. Een nieuwe uitdaging en kleine overwinning. Proficiat, Nelly!
Wat voorafging

Lees haar inspirerende teksten in 'Nelly aan het woord'

Nelly Creten   Nelly Creten
         
Bedankt Nelly, voor jouw enthousiasme en inzet!      
          
         

Ondanks mijn RA, bijbehorende pijnen en vermoeidheid, ben ik dit jaar opgekomen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Mijn politiek engagement en activisme stamt uit begin jaren '80, maar is door gezin en ziekte wat op de achtergrond gekomen. Nu was ik er terug aan toe.

Dankzij het begrip en steun van de partij en mensen om me heen, heb ik de moed en energie (binnen de perken) teruggevonden om me op de kandidatenlijst te zetten. Ik voelde me herleven! Weer was ik een gewaardeerd en zinvol lid van de samenleving en kon mijn engagement een echt verschil maken. Dus ben ik weer op manifestaties en betogingen te zien, maar nu op mijn scootmobiel. Ik ga weer naar vergaderingen en ben erg actief op sociale media. Samen denken en naar oplossingen zoeken, acties organiseren en in contact zijn met veel mensen, geeft mij een hervonden elan en een voldaan gevoel.

Ik geloof echt dat je met de juiste motivatie en doelstelling, ook met RA een zinvol en gevuld leven kunt leiden. Ik ben niet echt piepjong meer, maar het zal echt nog wel even duren vooraleer ik naar de vissenbak ga staren...

     
         
Dank je wel, Joany! Veel geluk met alles wat je onderneemt!      

 

 

banner privacy

 

Geplaatst op: 
Donderdag, 28 februari, 2019 - 20:48